Träningspoddar

Här hittar du Sveriges populäraste träningspoddar. Podcasts om träning som styrketräning, löpning och ja, allt möjligt som rör hur vi människor kan utveckla vår träning och vårt välmående.

Populära podcasts om träning

Ta del av vår noga utvalda topplista på omtyckta träningspoddar.

4,8 av 5 stjärnor på iTunes!

Styrkelabbet podcast

Styrkelabbet är podden för dig som verkligen älskar allt som har med styrketräning och gains att göra. Podmakarna heter Dnaiel Richter och Philip Wildenstam och de guidar dig genom gymmets djungel på ett humoristiskt och pedagogiskt sätt.

Till podden
4,6 av 5 stjärnor på iTunes!

Träningspodden med Jessica och Lofsan

Träningspodden görs av Jessica Almenäs och träningsexperten Lovisa Sandström. Detta är en otroligt omtyckt podcast för både nybörjare inom träning och de som är riktiga träningsfantaster. Tjejerna peppar och boostar dig och din träning!

Till podden
4,5 av 5 stjärnor på iTunes

Tyngre träningssnack

En omåttligt populär träningspodd. Värdarna heter Jacob Gudiol och William Valkeaoja och de båda är fysioterapeuter som går på djupet kring allt som rör träning och fysik. De har ofta besök av gäster som är träningsprofiler på ett eller annat sätt.
Bra träningssnack väntas!

Till podden
4,8 av 5 stjärnor på iTunes

I nöd och lyft podccast

Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari är värdarna bakom podden I nöd och lyft. De är ett par och de har väldigt olika inställning till träning, den ena älskar det och den andra hatar det. I den här podden kommer de berätta hur man gör träningsvärlden till sin. Väl värd en lyssning eller två!

Till podden
4,3 av 5 stjärnor på iTunes

Maratonpodden

En välarbetad och populär podcast om uthållighetsträning av journalisten och författaren Petra Månström. I varje avsnitt har hon en känd gäst där de pratar om livet i allmänhet och träning och hälsa i synnerhet. Lyssna nu och bli motiverad!

Till podden

Vidga dina vyer

Podcasts är en fortsatt växande trend och det finns så mycket mer att upptäcka inom hälsa och träning. Har du lyssnat färdigt på träningspoddar? Kolla in våra övriga tips!